PROBLEMER MED AFLØBET?

TV-INSPEKTION

―​

FÅ UNDERSØGT DIN KLOAK MED EN TV-INSPEKTION

Oplever du problemer med afløbet i din bolig, dårlig lugt, underlige lyde eller mistænker du en kloakskade, så er det oplagt at få udført en TV-inspektion af vores autoriseret kloakmester hos Nordic Entreprise ApS.

Når vi udfører en TV-inspektion får vi et godt billede af kloakrørenes tilstand hvor kloakmester hurtigt kan spotte om der er revner eller brud på vej.

​EFTER FULDENDT INSPEKTION AF KLOAK

Skulle vi finde brud, utætheder eller tilstopning under vores inspektion, kan vi efterfølgende afgive et tilbud på renovering af kloakken. Vi har flere løsninger til at kunne udbedre skaderne. Det til være en vurderingssag hvorvidt vi er i stand til at foretage en strømpeforing som er en løsning uden at vi skal grave. Hvis det vurderes ikke at være muligt med en strømpeforing, er vi nødsaget til at lave en traditionel kloakrenovering som kræver nedgravning.

Læs mere om renovering af kloak her

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVIS DU HAR MISTANKE OM ROTTER I KLOAKKEN

Mistænker du rotter i din kloak, kan en TV inspektion være en løsning til at undersøge om de findes og eventuelt hvor rotterne gemmer sig. Vi hjælper også gerne med at opsætte rottespærre i boligen.

SÅDAN UDFØRER VI EN TV INSPEKTION

Uden nogen form for opgravning kan vi kortlægge rørenes tilstand med vores specielle kamera. Kameraet kan tilgå selv de smalle stedet i kloakrørene og sikre at man får spottet alle områder i kloakken. Det kan være nødvendigt for os at foretage en kloakspuling for at sikre os at kunne se eventuelle revner og huller i kloakrørene.

HAR DU AKUT BRUG FOR EN KLOAKMESTER I NORDSJÆLLAND?

Har du et akut behov for en autoriseret kloakmester, så står vi klar døgnet rundt både til private og erhverv i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her