MINIMALE GENER

STRØMPEFORING

―​

GRAVEFRI RENOVERING AF KLOAK MED STRØMPEFORING

I de fleste tilfælde kan vi lave en opgravningsfri kloakrenovering hvor vi benytter en særlig teknik kaldet strømpeforing. Denne teknik er blandt de mest benyttede metoder når det gælder kloakrenovation ved mindre skader såsom revner eller mindre huller i kloakrørene. Strømpeforing giver minimale gener både i forhold til rod og tid og bruges både i større og mindre dimensioner.

SÅDAN FUNGERER STRØMPEFORING

Inden strømpeforingen påbegyndes, foretages en højtryksspuling af kloakrørene ved hjælp af en spulevogn. Det eksisterende kloakrør forsynes med en glasfiberarmeret polyesterforing, som bliver skudt ind i det eksisterende rør ved hjælp af trykluft. Strømpen bliver skræddersyet til det enkelte rør og hærdes med ultraviolet lys, der sikrer en 100% kontrolleret og miljøvenlig hærdning. På denne måde danner man et nyt og velfungerende kloakrør som holder mellem 80-100 år.

Vi kan også hjælpe med en traditionel udskiftning af kloakrør, hvis det vurderes at strømpeforing ikke er tilstrækkelig til opgavens omfang.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HAR DU ET KLOAKBRUD BØR DET RENOVERES STRAKS

Er skaden sket, bør du få repareret skaden straks, da man risikere meget større skader ved f.eks. boligens fundament eller tiltrækning af rotter. Før man begynder en reparation, foretages en TV inspektion for at finde og vurdere skadernes størrelse.

SKAL VI HJÆLPE MED EN STRØMPEFORING?

Som autoriseret kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi står klar døgnet rundt ved akutte situationer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Du kan også udfylde kontaktformularen med beskrivelse af opgaven, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester med et gratis og uforpligtende tilbud til en skarp pris.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her