fOREBYG SKADERNE

KLOAKSPULING

―​

KLOAKSPULING KAN AFHJÆLPE PROBLEMER MED KLOAK

Oplever du problemer med lugt eller stoppet afløb, vil det i de fleste tilfælde kunne afhjælpes med spuling af kloak. – Som autoriseret kloakmester kan vi hos Nordic Entreprise ApS hjælpe dig med en kloakspuling i Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

​PROFESSIONEL RENSNING AF EN AUTORISERET KLOAKMESTER

Vi tilbyder en højtryksspuling som er en hurtig og effektiv måde at få fjernet skidt så dit afløb ikke stopper til. 

En højtryksspuling vil typisk afhjælpe følgende problemer:

  • Tilstoppet vask
  • Tilstoppet toilet
  • Tilstoppet kloak
  • Tilstoppet afløb
  • Tilstoppet faldstamme
  • Tilstoppet gulvafløb

​Som autoriseret kloakmester hjælper vi også med opgaver såsom TV-inspektion, renovering af kloak, strømpeforing, rottespærre og meget mere.​

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​BRUG FOR AKUT KLOAKSPULING AF AUTORISERET KLOAKMESTER?

Hvis uheldet skulle være ude, står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt både til private og erhverv i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. – Vi har som altid fordelagtige priser som alle har råd til, på alle opgaver vi udfører.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester.

KLOAKSPULING KAN FOREBYGGE SKADER I KLOAKKEN

Er du også én af dem som først forholder dig til problemer når de opstår? – Kloakken er nok ikke det første der falder dig ind, men det kan være en god ide at tage det i betragtning da skader i kloakken i sidste ende kan koste mange penge at renovere. Derfor anbefaler vi at man får foretaget en kloakspuling ca. hvert halvandet til to år, da det kan forebygge skaderne og spare dig for en masse penge. Dette kan også hjælpe med at undgå dårligt lugt, tilstoppet toilet eller stoppet vask.

Ring her  Send mail

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her