mistanke om rotter?

ROTTESPÆRRE

―​

HVAD ER EN ROTTESPÆRRE?

Hvis du vil sikre dit hjem mod rotter, så er rottespærre den rette løsning. En rottespærre er en sikring der er lavet af syrefast rustfrit stål, som er blandt de få materialer som rotterne ikke kan gnave sig igennem. Rottesikringen består at to spjæld som åbner sig når vandet løber ud igennem, og samtidig blokerer for rotterne når de forsøger sig at trænge ind i boligens kloaksystem, da spjældene kun åbnes én vej.

MONTERING AF ROTTESPÆRRE OG BLIV ROTTEFRI

For installation af rottespærre, er det lovpligtigt at bruge en autoriseret kloakmester for at sikre den helt korrekte montering. Vi har som rottespærre montør flere års erfaring med montering og installation af rottespærre i Nordsjælland og Storkøbenhavn både til private og erhverv. Kom problemet i forkøbet ved at sikre dit hjem mod rotter.

​MISTANKE OM ROTTER I AFLØBET?

Flere husejere oplever problemer med deres afløb forårsaget af rotter, da størstedelen holder til i vores kloaksystemer.

Typiske tegn ved rotternes indtrængen kan være:

  • Gnavelyde
  • Dårligt lugt
  • Efterladenskaber fra rotterne
  • Skader på rør og stikledninger
  • Huller i paneler eller vægge

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvis du mistænker at du har rotter, anbefaler vi at få foretaget en TV-inspektion, for at se om der er kommet skade på kloakrørene. Hvis der er brud på rørene, eller rotter i stikledningen og man blot monterer en rottespærre tæt ved hovedledningen, vil man ikke få gavn af sin investering i rottesikringen.


Derfor vil vi altid anbefale en inspektion af kloakken inden der monteres, for at sikre at rørene er i god stand, og eventuelt kunne renovere kloakkens brud.


Læs mere om TV inspektion her

BRUG FOR EN AUTORISERET KLOAKMESTER AKUT?

Har du akut brug for at vi montere en rottespærre, så står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt både til private og erhverv i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. – Vi har som altid fordelagtige priser som alle har råd til, på alle opgaver vi udfører.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her