vi klarer det hele

Totalentreprise – vi står for det

―​

Saml alle opgaverne ét sted

En renovering kan få det bedste ud af et gammelt hus ved at fremhæve dets indtagende sider og strømline dets faciliteter. Det vil sige samme oplevelse som med en ny bolig – men uden at sprænge budgettet eller udviske husets originale stil og sjæl.

Hos Nordic Entreprise ApS tilbyder vi totalentreprise til private og erhverv i Helsinge, Gilleleje, Dronningmølle og resten af Nordsjælland. Skal vi også hjælpe dig?

Ved en totalentreprise står vi for det hele – lige fra den første samtale til udlevering af nøglerne. Vælger du at lade os stå for arbejdet, sørger vi både for stort og småt, herunder byggestyring, arkitektplaner og rådgivning inden for materialer og planløsninger.

Kontakt os for et godt tilbud på totalentreprise

Ønsker du en konkret pris på din totalentreprise? Den nøjagtige pris ved at renovere hus afhænger af flere forskellige parametre. Afgørende er naturligvis opgavens omfang, men materialevalget spiller også en rolle.

Vi tilbyder dog altid konkurrencedygtige priser uanset om du vælger en totalrenovering fra kælder til kvist, ombygning af hus eller blot at renovere huset i mindre omfang. God dialog er vigtig hele vejen igennem, og vi sørger altid for at overholde både tidsplan og budget.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for totalentreprise? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører alle slags renoveringer

Som en veletableret virksomhed laver vi alle slags renoveringer i forbindelse med totalentreprise. Det kan f.eks. være:

 • Komplet renovering af hus
 • ​Nyt køkken
 • ​Nyt badeværelse
 • ​Nyt værelse
 • ​Ny stue
 • ​Ny garage
 • ​Nye vinduer
 • ​Nyt tag
 • ​Nyt loftrum
 • ​Nye lofter
 • ​Facadeisolering og -renovering
 • ​Murer-/tømrer-/maler-/VVS-/el-/kloakarbejde
 • ​Øvrig renovering af hus såsom filtning, vandskuring, fugning, udfræsning, pudsning m.m.
 • ​Meget andet inden for murerfaget

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her