mest optimale

RENOVERING AF KLOAK

―​

HAR DU GENER SÅSOM LUGTGENER, TILSTOPNING ELLER ROTTER?

Desværre er der mange som oplever en af ovenstående problemer som er et tegn på at de er beskadiget, nedslidte eller utætte og det skal repareres hurtigt - Med vores ekspertise kan vi hjælpe med at udbedre skader på kloakker uden at vi sviner med hurtig udrykning. I nogle tilfælde kan vi nøjes men en kloakspuling mens andre gange er det nødvendigt at vi udfører en TV inspektion for at se om der skulle være lækager.

DEN MEST OPTIMALE OG BILLIGSTE LØSNING FOR DIG

Vi laver en tilstandsvurdering når vi er ude og efterse kloakken eller skaden, hvorefter vi vælger den mest optimale løsning for den pågældende opgave. Vi sørger altid for at minimere gener for alle beboer så oftest vil vi lave en opgravningsfri kloakrenovering med mindre at skaden er så stor at dette ikke er muligt at løse uden at grave.

​HYPPIGSTE METODER TIL KLOAKRENOVERING

Vi benytter forskellige metoder hvor vi blandt andet kan løse opgaven uden en beskidt opgravning. 

Vi udfører mange forskellige opgaver såsom blandt andet:

  • TV inspektion – Til undersøgelse af behov og omfanget for renovering af kloak
  • Strømpeforing – Når der er lækage benytter vi denne opgravningsfrie løsning, hvor der laves et nyt rør inde i det gamle hullede rør
  • Udskiftning af kloakrør – Hvis vi vurderer at det ikke er tilstrækkeligt med strømpeforing og kloakrensning, skal der graves og udskiftes rør.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FOREBYG SKADER MED VEDLIGEHOLDELSE

Det kan betale sig at man forebygger behovet for en kloakrenovering - dette kan gøres ved at vedligeholde sin kloak løbende ved en spuling af kloakrørene ca. en gang om året. Med sådan en professionel kloakspuling fjerner man sæberester, fedtstoffer mm., som har sat sig fast i rørene.

SKAL VI GIVE DIN KLOAK ET EFTERSYN?

Sørg for at din kloak ikke går i stykker ved at få et service eftersyn. Som kloakfirma udfører vi en TV-inspektion for at efterse om der skulle være nogle tegn på skader der bør udbedres.

Da kloakken dagligt er udsat for et pres, bliver den slidt med tiden og derfor vigtigt at man efterser for skader.

RING TIL VORES DØGNVAGT DØGNET RUNDT

Har du akut brug for en autoriseret kloakmester, så står vi klar med vores ekspertise både til private og erhverv på hele Sjælland.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her