Nyt tag fra tømrer

Trænger dit hjem til et nyt tag?

―​

Hvorfor ikke vælge den bedste løsning første gang?

Hvor ofte tænker du på dit tag? For mange af os er det kun, når der opstår et problem. Men et tag er ikke bare et tag. Det beskytter dig, din familie og dine værdifulde ejendele mod naturens elementer. Hvis det er tid til at overveje et nyt tag, så tilbyder vi hos Nordic Entreprise ApS løsninger, der varer længe, ser godt ud og er prisvenlige. Vi kører ud til tagarbejde i hele Nordsjælland, det spiller derfor ingen rolle om du bor i Dronningmølle, Gilleleje eller Helsinge.

Tømrerløsninger, der bringer værdi og beskyttelse til dit hjem

Dit hjem er ikke bare en bygning. Det er der, hvor du deler minder, griner og græder. Når det kommer til et nyt tag, er det godt at finde en leverandør, der forstår dit hjems betydning. Med vores ekspertise indenfor tømrerbranchen, tilbyder vi løsninger, der kombinerer kvalitet med æstetik.

Vi har mange års erfaring og forstår de forskellige udfordringer, der kan opstå, og ved hvordan man håndterer dem effektivt. Du skal have det bedste ud af vores arbejde og derfor er alle vores medarbejdere trænet i de nyeste teknikker. Måske bekymrer du dig om prisen, kvaliteten eller forstyrrelserne, men bare rolig, vi har en gennemsigtig arbejdstilgang, så du altid kan følge med i vores arbejde. Vi tager os af detaljerne, så du kan slappe af og nyde at du snart har et nyt tag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag

Beslutningen om et nyt tag er stor, men vi er her for at gøre processen enkel og stressfri. Lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for dit hjem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud via. vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os  Send mail

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her