renovering af badeværelse

Professionel renovering af badeværelse

―​

Drømmer du om et nyt lækkert badeværelse?

Hvis dit badeværelse er slidt eller du er træt af dets design, så er det tid til at tænke på en renovering af badeværelse. Mange af os tøver med renoveringsprojekter af frygt for besværet, men med den rette hjælp kan det være en problemfri oplevelse. Hos Nordic Entreprise ApS tilbyder vi badeværelsesrenovering for dig der bor i blandt andet Helsinge, Gilleleje, Dronningmølle eller et andet sted i Nordsjælland.

Gør drømmen til virkelighed med renovering af badeværelse

En perfekt renovering af badeværelse handler om kvalitet, pålidelighed og ægte håndværksmæssig dygtighed. I en branche fyldt med konkurrence skal du kunne stole på, at den tjeneste du vælger, leverer det lovede. Vi forstår betydningen af dit hjem og de rum, der udgør det. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til renovering af badeværelse.

Det ikke kun vigtigt at have flotte resultater, men også at processen er nem og stressfri. Badeværelser er ikke bare et rum - de er et sted, du skal kunne slappe af. Vi tager os tid til at lytte til dine behov og ønsker, så det endelige produkt ikke kun lever op til, men overgår dine forventninger. Med vores ekspertise inden for murerbranchen har vi den viden og de færdigheder, der skal til for at skabe noget virkelig specielt. Uanset om det er et helt nyt design eller blot en simpel opgradering, tager vi hensyn til hver eneste detalje for at sikre, at du får det badeværelse, du altid har drømt om.

Tag det næste skridt med os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt. Når det kommer til renovering af badeværelse, fortjener du kun det bedste. Vi er her for at sikre, at det er netop, hvad du får.

Ring til os  Send mail

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her