ALLE FORMER FOR STØBEARBEJDE

Opbygning af fundament og andet støbearbejde

​―​​

Vi sikrer altid en høj kvalitet i vores arbejde

Ønsker du en professionel opbygning af fundament? Så lad os klare støbearbejdet for dig. Hos Nordic Entreprise ApS udfører vi alle former for støbearbejde for private og erhverv, herunder håndværkere og byggefirmaer.

Vi startede virksomheden i 2012, og vi lægger altid vægt på, at vi aldrig må gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi kører ud til byggeprojekter i bl.a. Helsinge, Gilleleje, Dronningmølle og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder.

Få et tilbud på opbygning af fundament

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser, og vi kommer gerne ud til en snak. Her kan vi drøfte byggeprojektet. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for opbygning af fundament eller støbning af gulv.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støber fundamenter og gulve ved byggeprojekter

Vi tilbyder opbygning af fundament til hus, sommerhus, garage og lignende. Derudover tilbyder vi støbning af gulv og alle andre former for støbearbejde. Vi tager os gerne af både små og store opgaver, og vi udfører også murer- og kloakarbejde. Vi kan endvidere varetage hele total- eller hovedentrepriser i forbindelse med byggeri og byggemodning.

Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder under forløbet. Derfor vil du få tildelt en engageret kontaktperson, som skal sikre et tæt og personligt samarbejde. Kontaktpersonen varetager også koordinationen med andre byggefolk, håndværkere og fagpersoner, så du kan være tryg hele vejen fra start til slut.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her