VI FÅR DET BEDSTE UD AF DIT HUS

Renovering af hus fra kælder til kvist

​―​​

Vi udfører små og store entrepriser i høj kvalitet

Er det blevet tid til en større eller mindre renovering af hus? Så lad os renovere huset for dig. Hos Nordic Entreprise ApS varetager vi alt fra større hoved- og totalentrepriser til mindre renoveringsopgaver.

Vi startede virksomheden i 2012, og vores kunder kan altid forvente, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Kunderne kan være private, erhverv og byggefirmaer i bl.a. Helsinge, Dronningmølle, Gilleleje og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder

​HVAD KOSTER RENOVERING AF HUS?

Vores priser for renovering af hus afhænger naturligvis af omfanget. Dertil kommer eventuelle skader og dine ønsker til materialer. Dog kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris, uanset om det er en totalrenovering fra kælder til kvist eller en mindre mureropgave. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​​

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alt fra ombygning og totalrenovering til småopgaver

Vi får det bedste ud af ældre og gamle huse, når vi renoverer dem. Vi udfører alle former for renoveringsopgaver. Det kan være lige fra en mindre husrenovering til en totalrenovering af hus. Vi klarer også gerne en ombygning.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Nyt køkken
  • ​Facadeisolering
  • Nyt badeværelse
  • ​Renovering af tag
  • Facaderenovering
  • Ombygning af huset
  • ​Udskiftning af vinduer
  • Komplet renovering af hus

​Vi udfører med andre ord alle former for maler-, tømrer- og murerarbejde, herunder filtning, vandskuring, fugning, udfræsning og pudsning. Derudover varetager vi gerne el-, kloak- og VVS-arbejde. I en totalentreprise varetager vi endvidere tegninger, byggestyring og rådgivning.

Kontakt os her.

Ring til os  Send mail

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her