Det kan vi gøre for dig

TØMRER I NORDSJÆLLAND

―​

HELE SJÆLLANDS TØMRER TIL STORE OPGAVER –OG SMÅ PRISER

​Overvejer du at udskifte dit køkken for, at få mere arbejdsplads til madlavningen i hverdagen eller en kogeø, så du kan underholde dine gæster til middagsselskaber.

Eller er du lige flyttet, er det naturligt at se nærmere på gulvene eller andet i boligen i samme omgang. Med hjælp fra en af vores tømrer er mulighederne mange og vi rådgiver dig gerne.

Med adresse i Helsinge ligger vi hos Nordic Entreprise godt placeret til at hjælpe kunder ikke blot lokalt, men også i Frederikssund, Helsingør, Storkøbenhavn og det øvrige Nordsjælland.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TØMRERFIRMA MED ORDEN I SAGERNE

Hos os overholder vores tømrer altid vores aftaler og budgetter for tømrerarbejde.

​Du kan derfor med fordel vælge vores tømrerfirma, som din næste samarbejdspartner om din næste store tømrer opgave. Vores tømrerfirma er klar til at hjælpe dig, med et faguddannet sjak bestående af over et dusin tømrersvende.

​Vi kan gøre dine boligdrømme udførlige og gøre dem til virkelighed, løfte dem fra tegningerne og placere dem direkte ind i dit hjem.

BESTIL EN DYGTIG TØMRERMESTER I DAG

Kunne du tænke dig et godt tilbud eller er du interesseret i, at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til os  Send mail

Vedhæft gerne eventuelle tegninger i mailen. Så vil vi derefter forvandle din ideer til et udførligt projekt. Du kan også udfylde kontaktformularen. Så vender vores tømrer tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til en skarp pris.​

DET KAN VORES TØMRER GØRE FOR DIG

Vores tømrerfirma specialiserer sig i mange forskellige store som små opgaver, vi tilbyder blandet andet:

  • Nyt køkken
  • Nye skillevægge
  • Nye døre og vinduer
  • Nye indvendige døre, fodpaneler, indfatninger mv.
  • Lægning af nye gulve
  • Gibs arbejde
  • Nyt tag
  • Facadebeklædning

​HVAD KOSTER EN TØMRER I TIMEN?

Hos os får du en god og billig tømrermester. Vores priser er konkurrencedygtige i forhold til vores branche og områderne vi udfører tømrer opgaver i.

Når det er sagt, afhænger vores faste priser af hvilken type opgave det er, hvor mange tømrer opgaven kræver og hvor meget arbejdstid der skal bruges før projektet er færdigt.

​Du kan med fordel undersøge muligheden for at trække regningen fra i SKAT.

Håndværkerfradraget også kaldet servicefradrag gør, at man kan trække regninger op til 6000 kr hvert år, det er dog udvalgte serviceydelser det gælder. Men det kan du læse mere om på SKAT egen hjemmeside.

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her