uanset hvad du drømmer om

Skal du have lavet en tilbygning?

―​

Tilbygning og ombygning – få det hus du drømmer om

Drømmer du om et ekstra børneværelse, hobbyrum, værksted, kontor eller møderum? Uanset hvad du drømmer om at have i dit hus, kan Nordic Entreprise ApS gøre det til en realitet.

I årevis har vi lavet tilbygning til hus samt ombygning af hus for tilfredse kunder i Helsinge, Gilleleje, Dronningmølle og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder. Skal vi også hjælpe dig? Vi står til rådighed uanset om der er tale om et parcelhus, et sommerhus, en murermestervilla eller noget helt fjerde.

Inspiration til tilbygninger og ombygning af hus:

 • Nyt køkken
 • ​Nyt badeværelse
 • ​Nyt værelse
 • ​Ny stue
 • ​Ny carport
 • ​Ny garage
 • ​Ombygning af udestue
 • ​Udvidelse af børneværelse
 • ​Rumdeling til f.eks. børneværelser

Bemærk at der findes flere slags tilbygninger om ombygninger end disse. Læs mere under totalentreprise.

Skal vi ringe dig op?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Overlevering til tiden

Autoriseret kloakmester

Fast kontaktperson

Nordsjælland og Storkøbenhavn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAML ALLE OPGAVERNE ÉT STED

For dig, som ønsker mindst muligt besvær, kan du samle alle opgaverne i en totalentreprise hos os. Vi sørger dermed for:

 • Byggestyring
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Eksekvering
 • ​Rådgivning
 • ​Alt det andet ”kedelige” ved en tilbygning eller ombygning

Du skal blot tage dit hus i brug!

HVAD KOSTER EN TILBYGNING?

Det er umuligt at gisne om den specifikke pris på en tilbygning uden at kende detaljerne. Det er dog sikkert, at både tilbygninger og ombygninger er gode og billige alternativer til en stor flytning – og uden alt besværet.

Mange vælger at lave en tilbygning i forbindelse med f.eks. renovering af hus, hvilket yderligere reducerer prisen.

HØR MERE OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få lavet en tilbygning, er du altid velkommen til at kontakte os. Så tager vi en snak om, hvordan en tilbygning eller ombygning kan forandre din hverdag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad skal du være opmærksom på ved en tilbygning?

Inden du beslutter dig for at få lavet en tilbygning, bør du først sætte dig ind i husets lokalplan og bygningsreglement. Derved får du en holdbar løsning, der optimerer husets værdi.

Ring her  Send mail

VORES ANMELDELSER

Hvad siger vores kunder?​

"Tilbygning i 2-plan"

Det kan gøres kort. Vi kan varmt anbefale Darijan og hans team. Der har gennem hele projektet været en gensidig respekt og en aftale er en aftale hos Darijan. God kvalitet til prisen.

Henrik

"God kvalitet til tiden"

Nordic Entreprise (N.B.) har lavet 50m2 tilbygning hvor de har udført det hele incl. udgravning, fundamenter, terrændæk, armering, isolering, membraner, muret ydervæg, gasbeton indvendigt, træspær, tagplader, gulv, lofter vinduer, døre, el, VVS, kloak etc. Jeg var bygherre og bygherrerådgiver og har selv lavet alle tegningerne, og det samarbejde vi havde var problemfrit. N.B. kom med gode forslag når de mente noget kunne gøres bedre end mit forslag, og omvendt indarbejdede de også de forslag jeg havde løbende. Tidsplanen blev overholdt og økonomisk landede vi præcist hvor vi havde aftalt. Alt i alt kan jeg kun anbefale N.B. i den form for arbejde de har ydet til mig.

Max Baagøe Rasmussen

"Nyt køkkengulv"

Gamle fliser lagt oven på trægulv blev taget op og ny isolering og støbt bund lagt inden nye fliser blev lagt på. En uge efter aftalen var lavet gik håndværkerne i gang og de blev ved til de var færdige. Effektivt og godt arbejde. Vi er meget tilfredse.

Lasse Timmermann

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Hos Nordic Entreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Kontaktoplysninger

Nordic Entreprise ApS

Frederiksværkvej 70, 3200 Helsinge

CVR​: 41156562

Telefon: +45 53 53 11 10

E-mail: info@nordic-entreprise.dk

Læs cookiedeklaration her