check

Overlevering til tiden

check

Autoriseret kloakmester

check

Fast kontaktperson

check

Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

Rottespærre

Hvad er en rottespærre?

Hvis du vil sikre dit hjem mod rotter, så er rottespærre den rette løsning. En rottespærre er en sikring der er lavet af syrefast rustfrit stål, som er blandt de få materialer som rotterne ikke kan gnave sig igennem. Rottesikringen består at to spjæld som åbner sig når vandet løber ud igennem, og samtidig blokerer for rotterne når de forsøger sig at trænge ind i boligens kloaksystem, da spjældene kun åbnes én vej.

Montering af rottespærre og bliv rottefri

For installation af rottespærre, er det lovpligtigt at bruge en autoriseret kloakmester for at sikre den helt korrekte montering. Vi har som rottespærre montør flere års erfaring med montering og installation af rottespærre i Nordsjælland og Storkøbenhavn både til private og erhverv. Kom problemet i forkøbet ved at sikre dit hjem mod rotter.

​Mistanke om rotter i afløbet?

Flere husejere oplever problemer med deres afløb forårsaget af rotter, da størstedelen holder til i vores kloaksystemer.

Typiske tegn ved rotternes indtrængen kan være:

  • Gnavelyde
  • Dårligt lugt
  • Efterladenskaber fra rotterne
  • Skader på rør og stikledninger
  • Huller i paneler eller vægge

Hvis du mistænker at du har rotter, anbefaler vi at få foretaget en TV-inspektion, for at se om der er kommet skade på kloakrørene. Hvis der er brud på rørene, eller rotter i stikledningen og man blot monterer en rottespærre tæt ved hovedledningen, vil man ikke få gavn af sin investering i rottesikringen.

Derfor vil vi altid anbefale en inspektion af kloakken inden der monteres, for at sikre at rørene er i god stand, og eventuelt kunne renovere kloakkens brud.
Læs mere om TV inspektion her →

Brug for en autoriseret kloakmester akut?

Har du akut brug for at vi montere en rottespærre, så står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt både til private og erhverv i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. – Vi har som altid fordelagtige priser som alle har råd til, på alle opgaver vi udfører.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester.

Kontakt os allerede i dag på: 53 53 11 10