check

Overlevering til tiden

check

Autoriseret kloakmester

check

Fast kontaktperson

check

Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

TV-inspektion

Få undersøgt din kloak med en TV-inspektion

Oplever du problemer med afløbet i din bolig, dårlig lugt, underlige lyde eller mistænker du en kloakskade, så er det oplagt at få udført en TV-inspektion af vores autoriseret kloakmester hos Nordic Entreprise.

Når vi udfører en TV-inspektion får vi et godt billede af kloakrørenes tilstand hvor kloakmester hurtigt kan spotte om der er revner eller brud på vej.

Sådan udfører vi en TV inspektion

Uden nogen form for opgravning kan vi kortlægge rørenes tilstand med vores specielle kamera. Kameraet kan tilgå selv de smalle stedet i kloakrørene og sikre at man får spottet alle områder i kloakken. Det kan være nødvendigt for os at foretage en kloakspuling for at sikre os at kunne se eventuelle revner og huller i kloakrørene.

​Efter fuldendt inspektion af kloak

Skulle vi finde brud, utætheder eller tilstopning under vores inspektion, kan vi efterfølgende afgive et tilbud på renovering af kloakken. Vi har flere løsninger til at kunne udbedre skaderne. Det til være en vurderingssag hvorvidt vi er i stand til at foretage en strømpeforing som er en løsning uden at vi skal grave. Hvis det vurderes ikke at være muligt med en strømpeforing, er vi nødsaget til at lave en traditionel kloakrenovering som kræver nedgravning.

Læs mere om renovering af kloak her >>

Hvis du har mistanke om rotter i kloakken

Mistænker du rotter i din kloak, kan en TV inspektion være en løsning til at undersøge om de findes og eventuelt hvor rotterne gemmer sig. Vi hjælper også gerne med at opsætte rottespærre i boligen.

Har du akut brug for en kloakmester i Nordsjælland?

Har du et akut behov for en autoriseret kloakmester, så står vi klar døgnet rundt både til private og erhverv i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os allerede i dag på: 53 53 11 10