​VELFAC Edge – Et vindue med kant

Det optimale vindue til byggeri fra 1960-90erne

Slank og robust. Det er VELFAC Edge. Opnå enkelhed og designfrihed med de slanke rammer med kant, der bidrager til et større dagslysindfald og åbner boligen ud mod omgivelserne.

VELFAC Edge er velegnet til at give bygninger fra 1960-90erne et moderne og opdateret udtryk, hvor du stadig får oplevelsen af et vindue med glasliste - men uden en karm, der fylder og stjæler dagslyset. Serien giver også mulighed for at få et spændende udseende på nye byggerier.

VELFAC Edge leveres med 2-lags rude og er B-mærket. Med aluminium på ydersiden, som blot kræver minimal vedligeholdelse - og malet træ på indersiden får du et vindue, der holder i både form, funktion og udtryk.

Nyt produkt med 30 års erfaring

​Renovering af byggeri fra denne periode stiller krav til både udtryk og performance. Den robuste konstruktion er siden 1985 løbende blevet udviklet og forbedret på VELFAC Innovation Center, så du får en gennemtestet og holdbar løsning med 10 års garanti.

Indbygget sikkerhed

I VELFAC Edge vinduerne er glaslisten, i modsætning til mange andre vinduer, placeret indvendigt. Det betyder, at glasset ikke kan fjernes udefra. Tyvens eneste mulighed er derfor at knuse ruden, og så vælger han normalt et andet hus. Selve rammen er desuden forsynes med indbrudsforebyggende beslag. Hos VELFAC anvender vi ikke standardbeslag, men fremstiller selv alle vores beslag - og de er udviklede til de enkelte vinduesserier.

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.