VELFAC Classic – Klassisk og Autentisk

Det optimale vindue til byggeri fra 1960-90erne

Med VELFAC Classic får du vinduer, der forener moderne krav til isoleringsevne med det oprindelige udtryk på vinduerne, som de så ud for 200 år siden.

Serien består af vinduer og døre i en alu/træ konstruktion, der kræver minimalt vedligehold, eller i en ren trækonstruktion. Du kan vælge en 3-lags rude med energimærke A eller en 2-lags rude med energimærke B.

Designet i samarbejde med stadsarkitekter

Grundige studier af stilperioder og forskellige bygningstyper samt vedvarende sparring med bl.a. stadsarkitekter har resulteret i det smukke, danske VELFAC Classic design, der understreges af forskellige former for profilering, tilbehør og sprosser.

Vinduernes gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”, der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

Få en skræddersyet løsning

Detaljerne gør en stor forskel, når det skal passe til et hus i klassisk byggestil. Du får med VELFAC Classic frihed til at skabe dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer, alt efter hvad der passer til dit behov og husets udtryk. Det betyder, at du kan bibeholde bygningens klassiske udtryk, selvom vinduerne er helt nye og lever op til moderne energimærkning.

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.