​VELFAC 200 Energy – det originale designvindue

Luk dagslyset ind med unikt design​

VELFAC 200 ENERGY vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med meget enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet. Vinduerne passer godt til nybyggeri og renovering, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. 

Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset åbnefunktioner. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk. Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 ENERGY kravene til vinduer i den moderne bolig.​

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.