Nye vinduer – skru ned for varmeregningen

Udskiftning af vinduer er en af den slags investeringer, som kan tjene sig selv ind mange gange på sigt.

Ved at udskifte utætte eller beskadigede vinduer med fx nye vinduer i to eller tre lag, holder din ejendom bedre på varmen, så du reducerer varmeregningen betragteligt. Udskiftning af vinduer kan samtidig give din ejendom et stilmæssigt løft.

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS udskifter og reparerer vi vinduer og glasdøre for private og erhverv i Storkøbenhavn og hele Nordsjælland, inkl. Hillerød, Frederikssund og Helsingør.

Nye vinduer eller glasdøre? Vi tilbyder:

  • ​Udskiftning af vinduer
  • Reparation af vinduer
  • Udskiftning og reparation af glasdøre
  • Glaspartier i alle størrelser og typer (termovinduer, energivinduer, forsatsvinduer m.v.)
  • All-inclusive service, herunder fugning, sålbænke m.v.

VELFAC – klassiske & moderne vinduer

Vores vinduer er alle af mærket VELFAC, som findes i forskellige typer. Hver type med sine egne unikke fordele og stilart. Se hvilke VELFAC-vinduer vi tilbyder i undermenuerne.

Bemærk at alle opgaver, herunder udskiftning af vinduer, kun udføres af svende hos os, hvilket er din garanti for høj kvalitet.

Bestil et tilbud på nye vinduer i dag

Tag første skridt mod en varmere, mere komfortabel og ikke mindst billigere hverdag ved at bestille et tilbud på nye vinduer, inkl. pris og dato for montering.

Du kan også starte med at kontakte os på tlf. 5353 1110 eller via mail info@nordic-entreprise.dk, så tager vi en uforpligtende snak om udskiftning af vinduer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.