Nybyggeri i Nordsjælland – veludført og til en god pris

Skal du til at kaste dig ud i et nybyggeri i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Storkøbenhavn eller det øvrige Nordsjælland? Så bør du overveje at ringe til Nordic Bygningsentreprise ApS.

​​Uanset om du skal til at bygge en villa, et parcelhus, sommerhus eller sågar en toplansvilla, får vi dit projekt i mål. 

​​

Nyt hus? Vi sørger for alt fra A-Å

Vi tilbyder entrepriseformer, hvor vi, sammen med vores samarbejdspartnere, varetager al kontakt og koordinering ​– fra første spadestik til, at et nyt hus står færdigt. Herunder:

  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Byggestyring
  • Rådgivning vedr. materialer
  • ​Nyt hus (énfamilieshus, toplansvilla o.lign.)!


Hvad koster nybyggeri hos os?

Prisen på nybyggeri afhænger af, hvad kvadratmeterprisen er i det valgte byggeområde, samt hvilke materialer du vil bruge.

Derudover er der naturligvis vores priser for arbejdsløn m.v., hvilket vi lover, at du får så billigt som overhovedet muligt.
​​

Byg nyt hus med en pålidelig partner

Vi har erfaring med nybyggeri og mange tilfredse kunder i porteføljen. Det har vi fordi, at vi altid sørger for en god dialog med kunderne, så vi sammen opnår det ønskede resultat.

Vi holder naturligvis også altid tidsplan og budget, hvorfor du er i trygge hænder, når du vælger os til at stå for dit nybyggeri.

​​

Kontakt os for et tilbud på nybyggeri

Byg et flot nyt hus til en yderst fair pris ved at vælge Nordic Bygningsentreprise ApS til at varetage dit nybyggeri.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 11 10 eller på e-mail info@nordic-entreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi håber, at vil overveje os til at realisere dit nybyggeri – og ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.