Hele Sjællands tømrer til store opgaver – og små priser

​Overvejer du at udskifte dit køkken for, at få mere arbejdsplads til madlavningen i hverdagen eller en kogeø, så du kan underholde dine gæster til middagsselskaber.

Eller er du lige flyttet, er det naturligt at se nærmere på gulvene eller andet i boligen i samme omgang. Med hjælp fra en af vores tømrer er mulighederne mange og vi rådgiver dig gerne.

Med adresse i Hillerød ligger vi godt placeret til at hjælpe kunder ikke blot lokalt, men også i Frederikssund, Helsingør, Storkøbenhavn og det øvrige Nordsjælland.

Det kan vores tømrer gøre for dig

Vores tømrerfirma specialiserer sig i mange forskellige store opgaver.

Vi tilbyder b.la.:

  • Tilbygning f.eks. nyt køkken, nye skillevægge og døre
  • Lægning af nye gulve samt behandling af gamle
  • Gibs arbejde
  • Facadebeklædning
  • Montering af nye vinduer

Hvad koster en tømrer i timen?

Hos os får du en god og billig tømrermester. Vores priser er konkurrencedygtige i forhold til vores branche og områderne vi udfører tømrer opgaver i. 

Når det er sagt, afhænger vores faste priser af hvilken type opgave det er, hvor mange tømrer opgaven kræver og hvor meget arbejdstid der skal bruges før projektet er færdigt.

Du kan med fordel undersøge muligheden for at trække regningen fra i SKAT. 

Håndværkerfradraget også kaldet servicefradrag gør, at man kan trække regninger op til 6000 kr hvert år, det er dog udvalgte serviceydelser det gælder. Men det kan du læse mere om på SKAT egen hjemmeside.

Tømrerfirma med orden i sagerne

Hos os overholder vores tømrer altid vores aftaler og budgetter for tømrerarbejde. 

Du kan derfor med fordel vælge vores tømrerfirma, som din næste samarbejdspartner om din næste store tømrer opgave.


Uanset hvad dit behov er, står Nordic Bygningsentreprise ApS tømrerfirma klar til at hjælpe dig, med et faguddannet sjak bestående af over et dusin tømrersvende. 

Vi kan gøre dine boligdrømme udførlige og gøre dem til virkelighed, løfte dem fra tegningerne og placere dem direkte ind i dit hjem.

Bestil en dygtig tømrermester i dag

Kunne du tænke dig et godt tilbud eller er du interesseret i, at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os på telefon: 53 53 11 10​ eller skriv til os på e-mail: info@nordic-entreprise.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Medsend gerne eventuelle tegninger, vi vil derefter forvandle din ideer til et udførligt projekt. 

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vores tømrer tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud med en pris. 

Kontaktformular

Udfyld venligst nedenstående formular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud​!

- det er gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Nordic Bygningsentreprise ApS kan du få hjælp til alle former for totalentreprise og hovedentreprise. Vi er en hjælpende hånd til dit byggeri og kan hjælpe med både store og små opgaver.

Nordic Bygningsentreprise ApS  -  Pibe Møllevej 13, 3400 Hillerød​  -  CVR: 34701962​  -  Tlf.: 53 53 11 10  -  E-mail: info@nordic-entreprise.dk   -   fb-f-logo-blue-29

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på anmeldelser på Facebook​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.