check

Overlevering til tiden

check

Autoriseret kloakmester

check

Fast kontaktperson

check

Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

Strømpeforing

Gravefri renovering af kloak med strømpeforing

I de fleste tilfælde kan vi lave en opgravningsfri kloakrenovering hvor vi benytter en særlig teknik kaldet strømpeforing. Denne teknik er blandt de mest benyttede metoder når det gælder kloakrenovation ved mindre skader såsom revner eller mindre huller i kloakrørene. Strømpeforing giver minimale gener både i forhold til rod og tid og bruges både i større og mindre dimensioner.

Sådan fungerer strømpeforing

Inden strømpeforingen påbegyndes, foretages en højtryksspuling af kloakrørene ved hjælp af en spulevogn. Det eksisterende kloakrør forsynes med en glasfiberarmeret polyesterforing, som bliver skudt ind i det eksisterende rør ved hjælp af trykluft. Strømpen bliver skræddersyet til det enkelte rør og hærdes med ultraviolet lys, der sikrer en 100% kontrolleret og miljøvenlig hærdning. På denne måde danner man et nyt og velfungerende kloakrør som holder mellem 80-100 år.

Vi kan også hjælpe med en traditionel udskiftning af kloakrør, hvis det vurderes at strømpeforing ikke er tilstrækkelig til opgavens omfang.

​Har du et kloakbrud bør det renoveres straks

Er skaden sket, bør du få repareret skaden straks, da man risikere meget større skader ved f.eks. boligens fundament eller tiltrækning af rotter. Før man begynder en reparation, foretages en TV inspektion for at finde og vurdere skadernes størrelse.

Skal vi hjælpe med en strømpeforing?

Som autoriseret kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi står klar døgnet rundt ved akutte situationer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Du kan også udfylde kontaktformularen med beskrivelse af opgaven, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester med et gratis og uforpligtende tilbud til en skarp pris.

Kontakt os allerede i dag på: 53 53 11 10