check

Overlevering til tiden

check

Autoriseret kloakmester

check

Fast kontaktperson

check

Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

Renovering af kloak

Har du gener såsom lugtgener, tilstopning eller rotter?

Desværre er der mange som oplever en af ovenstående problemer som er et tegn på at de er beskadiget, nedslidte eller utætte og det skal repareres hurtigt - Med vores ekspertise kan vi hjælpe med at udbedre skader på kloakker uden at vi sviner med hurtig udrykning. I nogle tilfælde kan vi nøjes men en kloakspuling mens andre gange er det nødvendigt at vi udfører en TV inspektion for at se om der skulle være lækager.

Den mest optimale og billigste løsning for dig

Vi laver en tilstandsvurdering når vi er ude og efterse kloakken eller skaden, hvorefter vi vælger den mest optimale løsning for den pågældende opgave. Vi sørger altid for at minimere gener for alle beboer så oftest vil vi lave en opgravningsfri kloakrenovering med mindre at skaden er så stor at dette ikke er muligt at løse uden at grave.

​Hyppigste metoder til kloakrenovering

Vi benytter forskellige metoder hvor vi blandt andet kan løse opgaven uden en beskidt opgravning. Vi udfører mange forskellige opgaver såsom blandt andet:

  • Kloakspuling – Ved tilstoppelse vil spuling af kloak typisk afhjælpe
  • TV inspektion – Til undersøgelse af behov og omfanget for renovering af kloak
  • Strømpeforing – Når der er lækage benytter vi denne opgravningsfrie løsning, hvor der laves et nyt rør inde i det gamle hullede rør
  • Udskiftning af kloakrør – Hvis vi vurderer at det ikke er tilstrækkeligt med strømpeforing og kloakrensning, skal der graves og udskiftes rør.

Forebyg skader med vedligeholdelse

Det kan betale sig at man forebygger behovet for en kloakrenovering - dette kan gøres ved at vedligeholde sin kloak løbende ved en spuling af kloakrørene ca. en gang om året. Med sådan en professionel kloakspuling fjerner man sæberester, fedtstoffer mm., som har sat sig fast i rørene.

Skal vi give din kloak et eftersyn?

Sørg for at din kloak ikke går i stykker ved at få et service eftersyn. Som kloakfirma udfører vi en TV-inspektion for at efterse om der skulle være nogle tegn på skader der bør udbedres.

Da kloakken dagligt er udsat for et pres, bliver den slidt med tiden og derfor vigtigt at man efterser for skader.

Ring til vores døgnvagt døgnet rundt

Har du akut brug for en autoriseret kloakmester, så står vi klar med vores ekspertise både til private og erhverv på hele Sjælland.

Kontakt os allerede i dag på: 53 53 11 10