check

Overlevering til tiden

check

Autoriseret kloakmester

check

Fast kontaktperson

check

Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

Kloakspuling

Kloakspuling kan afhjælpe problemer med kloak

Oplever du problemer med lugt eller stoppet afløb, vil det i de fleste tilfælde kunne afhjælpes med spuling af kloak. – Som autoriseret kloakmester kan vi hos Nordic Entreprise hjælpe dig med en kloakspuling i Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Kloakspuling kan forebygge skader i kloakken

Er du også én af dem som først forholder dig til problemer når de opstår? – Kloakken er nok ikke det første der falder dig ind, men det kan være en god ide at tage det i betragtning da skader i kloakken i sidste ende kan koste mange penge at renovere. Derfor anbefaler vi at man får foretaget en kloakspuling ca. hvert halvandet til to år, da det kan forebygge skaderne og spare dig for en masse penge. Dette kan også hjælpe med at undgå dårligt lugt, tilstoppet toilet eller stoppet vask.

​Professionel rensning af en autoriseret kloakmester

Vi tilbyder en højtryksspuling som er en hurtig og effektiv måde at få fjernet skidt så dit afløb ikke stopper til. En højtryksspuling vil typisk afhjælpe følgende problemer:

  • Tilstoppet vask
  • Tilstoppet toilet
  • Tilstoppet kloak
  • Tilstoppet afløb
  • Tilstoppet faldstamme
  • Tilstoppet gulvafløb

Som autoriseret kloakmester hjælper vi også med opgaver såsom TV-inspektion, renovering af kloak, strømpeforing, rottespærre og meget mere.

Brug for akut kloakspuling af autoriseret kloakmester?

Hvis uheldet skulle være ude, står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt både til private og erhverv i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. – Vi har som altid fordelagtige priser som alle har råd til, på alle opgaver vi udfører.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet af vores kloakmester.

Kontakt os allerede i dag på: 53 53 11 10